Bedrijfsinformatie

Awards

Awards

CIO Review 2015

20 MOST PROMISING UC-SOLUTION PROVIDERS

Swyx behoort tot de 20 meest veelbelovende Unified Communications Solution Providers van 2015. Dat bevestigde onlangs het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift CIO Review. Deze award laat eens te meer zien dat de IP-gebaseerde oplossingen die Swyx voor de bedrijfscommunicatie biedt, bedrijfsprocessen niet alleen stroomlijnen en versnellen, maar ook met ondernemingen meegroeien en zich flexibel aan nieuwe bedrijfsmodellen aanpassen. Hiermee levert het een bijdrage aan een optimalisatie van alle processen en servicelevels en ondersteunt het organisaties bij de invoering van nieuwe technologieën.


Red Herring Top 100 Global 2014

Red Herring Top 100 Global 2014

Swyx is in 2014 bekroond met de Red Herring 100 Global Award. De jury van Red Herring beoordeelt bedrijven bij het toekennen van de award op basis van criteria als financiële prestaties, technologische innovatie, kwaliteit van het management, bedrijfsstrategie en marktpenetratie. Voor Swyx Solutions AG vormt het winnen van de Red Herring Top 100 Global 2014 Award een nieuwe mijlpaal voor de positionering van het bedrijf als een wereldwijd belangrijk technologiebedrijf – niet alleen op het gebied van Unified Communications (UC).


Red Herring Top 100 Europe 2014

Red Herring Top 100 Europe 2014

Swyx heeft de Red Herring Top 100 Europe 2014 Award gewonnen voor zijn innovatieve bedrijfsmodel en productpositionering in het cloudsegment. Deze felbegeerde prijs wordt elk jaar aan 100 toonaangevende innovatieve technologiebedrijven uit verschillende branches toegekend. Red Herring beoordeelt de bedrijven zowel op basis van kwantitatieve als kwalitatieve criteria zoals financiële prestaties, technologische innovatie, kwaliteit van het management, bedrijfsstrategie en marktpenetratie. Swyx wist te overtuigen met zijn jarenlange kennis en zijn huidige en toekomstige productenportfolio op het gebied van software-as-a-service.


Certificering partnerprogramma

Certificering partnerprogramma

Swyx heeft zijn programma voor verkooppartners extern laten controleren: de opbouw van het programma en alle bijbehorende tools en activiteiten waarmee Swyx partners bij de verkoop van de UC-oplossing ondersteunt, zijn volgens vastgestelde beoordelingscriteria van de verkoopspecialist insalcon onder de loep genomen. En het resultaat mag er zijn: met vijf sterren heeft het bedrijf uit Dortmund het hoogste certificeringsniveau bereikt. Het eindoordeel voor resellers luidt:  “een zeer aanbevelenswaardig programma”.


Business Info Editor's Choice Award 2011

Business Info Editor's Choice Award 2011

Swyx wint voor zijn unified communications-oplossing SwyxWare 2011 de Editor's Choice Award 2011. Business Info is al meer dan elf jaar en met 15.000 lezers een toonaangevend technologietijdschrift in Groot-Brittannië. De Editor's Choice Award is een prijs voor producten die eruit springen wat betreft design, functionaliteit en innovatie.


Eco Internet Award 2011

eco Internet Award 2011

Swyx won ook dit jaar weer de begeerde eco Internet Award in de rubriek Unified Communications. De prijs werd voor de elfde keer uitgereikt. Hiermee kon Swyx succesvol duidelijk maken dat SwyxWare niet alleen een gevestigd product is met een groot aantal vooraanstaande klanten, maar dat SwyxWare 2011 ook een nieuwe mijlpaal vormt in de productontwikkeling.


IT-innovatieprijs

IT-innovatieprijs

"De jury was zeer te spreken over dit uitstekende product, dat daarmee tot de topgroep van de 2000 deelnemende producten behoort". De IT-innovatieprijs is een initiatief van het Duitse MKB en probeert een brug te slaan tussen innovatie en MKB.


MKB-lijst

MKB-lijst

De lijst met beste IT-bedrijven is een initiatief van het Duitse MKB en vermeldt winnaars, genomineerden en bijzonder gekwalificeerde oplossingen van de IT-innovatieprijs.


eco Internet Award 2009

eco Internet Award 2009

Swyx heeft voor zijn unified communications-oplossing SwyxWare de eco Internet Award 2009 gewonnen in de categorie Unified Communications. Deze prijs, die ook wel bekend staat als de Oscar van de IT-wereld, maakt eens te meer duidelijk dat Swyx toonaangevend is op het gebied van op software gebaseerde IP-communicatieoplossingen.


Good Value Award 2009

Good Value Award 2009

Swyx krijgt bij een test van het Britse tijdschrift "What to Buy for Business" 3 sterren en de "Good Value Award" voor de producten SwyxWare Compact & SwyxWare Essential.


VO.IP Germany 2008

VO.IP Germany 2008

Swyx behaalt de tweede plaats in de categorie Systemen/Componenten, vóór Alcatel-Lucent. VO.IP Germany is de grootste Duitse vak- en congresbeurs voor voice- en IP-communicatie en wordt georganiseerd door het Deutscher Verband für Post, Informationstechnologie und Telekommunikation in samenwerking met de Kamer van Koophandel Frankfurt.


CNA Awards

CNA Awards

De Swyx-partner GP Network Solutions wint in de categorie 'SME Converged Solution' bij de CNA Awards 2008. De reseller ontvangt deze prijs voor zijn implementatie van unified communications met SwyxWare voor de klant 'Yo Sushi'. De Channel Network Awards staan in Groot-Brittannië bekend als de Oscars voor de ICT Channel.


VO.IP Germany 2007

VO.IP Germany 2007

De Swyx-partner QSC ontvangt de VO.IP Award 2007 in de categorie diensten/ASP voor de gehoste IP-PBX-oplossing van Swyx. VO.IP Germany is de grootste Duitse vak- en congresbeurs voor voice- en IP-communicatie en wordt georganiseerd door het Deutscher Verband für Post, Informationstechnologie und Telekommunikation in samenwerking met de Kamer van Koophandel Frankfurt.


eco Internet Award 2007

eco Internet Award 2007

Swyx ontvangt de eco-Award 2007 voor zijn op software gebaseerde IP-telefonieoplossing Hosted SwyxWare in de categorie "ASP zakelijke klanten". Deze prijs staat bekend als de Oscar van de internetwereld.


Best Buy Award

Best Buy Award

Het Britse tijdschrift "What to Buy for Business" benoemt Swyx tot de "koning van de LAN-telefonie". SwyxWare wordt bij een productvergelijking beoordeeld als "Best Buy" (4 sterren) en komt als winnaar uit de bus. SwyxWare presteerde beter dan de producten van Cisco, Siemens, Alcatel, Avaya en Panasonic.


Pulver 100

Pulver 100

Sinds 2002 behoort Swyx tot de "pulver100TM". Dit is een lijst van internationale top100-bedrijven in de telecommunicatie- en netwerksector, die in het leven werd geroepen door Jeff Pulver.


Computer Reseller News Award

Computer Reseller News Award

Het huidige Swyx-resellerprogramma werd door het tijdschrift voor resellers Computer Reseller News na een enquête onder leveranciers onderscheiden. Naast de bedrijven Cisco en 3Com ontving Swyx als enige VoIP-producent de onderscheiding "certified program 2002".