Swyx is eenvoudig.

Eenvoudig te installeren.

Eindapparaten zoals IP-kantoortelefoons kunnen gewoon op het lokale netwerk (Local Area Network) worden aangesloten en worden door de SwyxServer gedetecteerd. De benodigde configuratie gebeurt automatisch, zodat de eindapparaten meteen kunnen worden gebruikt. De integratie in Microsoft® Active Directory maakt ook het beheer van grotere Swyx-installaties eenvoudig.

Met “eenvoud” bespaart u geld.

Met Swyx als totaaloplossing profiteert u van alle voordelen die een serverconsolidatie met zich meebrengt: lagere hardwarekosten, minder energieverbruik, ruimtebesparing en maximale beschikbaarheid.

Bij Swyx gaat al het spraak- en gegevensverkeer via uw bestaande IP-netwerk. Dit vermindert niet alleen de complexiteit van uw infrastructuur, maar verlaagt ook de kosten op het gebied van aanschaf, ingebruikname, onderhoud en eventuele uitbreidingen.

Filialen eenvoudig verbinden

Voor bedrijven met meerdere locaties die de functionaliteit van het telefoonsysteem van hun hoofdkantoor graag willen uitbreiden naar hun filialen biedt Swyx een flexibele oplossing: centraal beheer, openbare telefoonboeken en het gebruik van bestaande dataverbindingen voor gratis telefoonverkeer. Het gebruik van VPN-verbindingen zorgt voor communicatiebeveiliging op het hoogste niveau.