Snel overschakelen naar VoIP

E-BOOK VAN SWYX OVER DE TRANSITIE VAN ISDN NAAR ALL-IP

De digitale transformatie zet zich steeds verder door. Elk bedrijf krijgt ermee te maken, van eenmanszaak tot MKB en multinational. Ze biedt behalve uitdagingen vooral ook een hoop mogelijkheden, niet in de laatste plaats omdat ze grotendeels verantwoordelijk is voor de nieuwe  manier waarop we met onze klanten en elkaar communiceren en samenwerken.

  • Welke kansen en uitdagingen biedt het feit dat steeds meer Nederlandse telecomproviders besluiten ISDN achter zich te laten en over te stappen op All-IP?
  • Hoe snel moet u overstappen op All-IP?
  • Wat levert het u op als alle apparaten en applicaties ineens vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren?

De antwoorden op deze en vele andere vragen vindt u in ons gratis e-book ‘Voordelen van All-IP voor kleine en middelgrote bedrijven’. In de publicatie hebben we ook praktische checklists opgenomen, evenals tips en aansprekende voorbeelden om dit complexe onderwerp goed over het voetlicht te brengen. Verder laten we u zien hoe onze specialisten u kunnen helpen en begeleiden bij uw migratie naar All-IP.

Download het boek hieronder, en krijg meteen inzicht in de efficiency- en financiële voordelen voor uw bedrijf van de overstap naar All-IP.